Symposium 'Interculturele Communicatie' Universiteit Leiden


Wij nodigen u van harte uit voor het symposium 'Interculturele Communicatie' op maandag 10 oktober 2011 vanaf 13.30 uur in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden. Het symposium vormt het startsein voor de kleurrijke Week van de Diversiteit.

Vice-Rector Magnificus prof. dr. Simone Buitendijk opent bij aanvang van het symposium de Week van de Diversiteit en maakt de winnaar bekend van de fotowedstrijd 'Diversiteit'. Dr. Margit van der Steen geeft daarna in haar keynote lezing een overzicht van interculturele communicatie in de afgelopen eeuw. ECHO Award winnaar Arda Göçeroglu vertelt over zijn ervaringen met interculturele communicatie in de zorg.

Het tweede deel van de middag kunt u workshops volgen over interculturele communicatie in verschillende disciplines: het recht (prof. mr. H. Nieuwenhuis), het onderwijs (dr. A. Ezawa), de gezondheidszorg (dr. C. Hoffer) en het bedrijfsleven (dr. G. Eisenloeffel).

Het belooft een inspirerende en gezellige bijeenkomst te worden met aansluitend de gelegenheid voor een borrel.

U kunt zich aanmelden voor het symposium door een e-mail te sturen o.v.v. uw naam naar evenementenbureau@bb.leidenuniv.nl. Vermeld hierbij ook welke workshops u in ronde 1 en ronde 2 wilt volgen.
Graag tot 10 oktober!

Symposium Interculturele Communicatie
Maandag 10 oktober 2011, 13.30-18.00 uur
Academiegebouw Universiteit Leiden
Rapenburg 73, 2311 GJ Leiden

Week van de Diversiteit: http://www.evenementen.leidenuniv.nl/week-diversiteit/

Populaire berichten